Siden 2005 har Stig arbejdet indgående med opbygning af kundeloyalitetsprogrammer og kundeklubber for en række danske og internationale retailkæder og produktionsvirksomheder i flere brancher.

Stig vil fungere som Senior Dialogkonsulent og vil fra start blive knyttet på opgaver for flere nye kunder, der er kommet til kundeporteføljen henover sommeren.

Fokus på kundeklubber

Ved ansættelsen bygges der oven på virksomhedens fokus på leadgenerering med afprøvede modeller for opbygning af loyalitetskoncepter.

Udvikling af klubkoncepter, medlemsfordele, implementering og eksekvering er nogle af de indsatsområder, som der med ansættelsen vil blive sat fokus på.

Adm. direktør Torben Rasmussen udtaler

Torben Rasmussen
“Ansættelsen af Stig styrker vores profil yderligere i retning af vores ønske om at opbygge loyale kunder med udgangspunkt i online dialogmarkedsføring.”

“Stig har en bred erfaring og en kundeorienteret tilgang, som supplerer vores store tekniske fokus.”

Stig Salling udtaler

Stig Salling
“Jeg har kendt Torben i en årrække, men det er først nu, at muligheden for at arbejde sammen er opstået. Juhlsen.com har et godt teknisk fundament, og jeg glæder mig til at kunne bidrage med min kommercielle og kundefokuserede vinkel på kundeloyalitet og klubkoncepter.”

“Jeg ser frem til at blive en del af teamet og få adgang til den knowhow og ekspertise, der er opbygget i organisationen omkring online dialogløsninger.”

Om virksomheden

Hos Juhlsen.com er vi specialister i online dialog. Det vil sige, at vi kan hjælpe din virksomhed med at skabe resultater gennem dialog med dine kunder og andre interessenter via web, e-mail, mobil og sociale medier.

Juhlsens direktør Torben Rasmussen var en af pionererne inden for e-mailmarketing i Danmark, da han stiftede onlinemarketingvirksomheden Atteno i 1999. Juhlsen.com blev stiftet i 2010.

Juhlsen.com har et stærkt team af erfarne og kompetente medarbejdere samt et godt netværk af samarbejdspartnere, der gør det muligt at levere komplette løsninger til vores kundeportefølje, der blandt andet omfatter Dansk Supermarked, Jysk, Bestseller, Middelfart Sparekasse mv.

Kontaktinformationer

Stig Salling, Senior Dialogkonsulent, ss@juhlsen.com / tlf.:  21 93 40 86

Torben Rasmussen, Adm. direktør, tr@juhlsen.com / tlf.: 20 14 40 56