Har du brug for en samarbejdspartner inden for et af de områder, vi arbejder med? Måske du skulle overveje et samarbejde med Juhlsen?

Vi arbejder i en branche, hvor gensidig tillid er et vigtigt parameter, når der skal indgås nye samarbejdsaftaler. Derfor oplever vi, at vi får de fleste nye kunder via anbefalinger fra eksisterende kunder – eller når en god samarbejdspartner skifter job.

Hvis du ikke kender os i forvejen eller har fået os anbefalet af andre, så er her 5 gode grunde til at vælge at samarbejde med Juhlsen:

  1. Vi øger din bundlinje mere end din omkostning til os.
  2. Vi bygger videre på dine nuværende løsninger.
  3. Vi tilfører ny viden til dine medarbejdere.
  4. Vores løsninger baseres på opdateret viden og mange års erfaring.
  5. Vi holder, hvad vi lover.

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra Juhlsen og få løbende inspiration til at forbedre resultaterne i din virksomhed.

Vi sender nyhedsbrev 1-2 gange om måneden.

  • Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, accepterer du, at Juhlsen må kontakte dig pr. e-mail og via sociale medier med inspiration samt tilbud og informationer om Juhlsens produkter. Samtidigt accepterer du også, at vi må behandle dine data for at sende dig så relevant information som muligt. Læs mere om, hvordan vi behandler dine personoplysninger her
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Du er selvfølgelig også velkommen til at ringe til os på 21 37 25 85 for en uforpligtende snak om mulighederne for et samarbejde med Juhlsen!

 

 

 Relevante links