boersengazelle1Gazelle kriterierne

Kriterierne for kåringen som Gazelle 2016 er, at virksomheden gennem de sidste 4 år både har haft overskud, positiv vækst år for år, samt en vækst i omsætning eller bruttoresultat på mindst 100% på de 4 år.

Styrket fokus kombineret med skift i tendenser

Selvom selskabet bag Juhlsen startede i 1999, så er det nuværende koncept først etableret i 2010. Siden 2010 har vi løbende styrket vores fokus på loyalitetsprogrammer, marketing automation, e-mail marketing og gamification.

I løbet af de seneste 5 år har vi oplevet en øget interesse fra vores kunder på alle 4 kerneområder. Mens mange virksomheder fra 2009 – 2011 havde meget stort fokus på etablering af Social Media-tilstedeværelse, så har vi især det seneste år set en stærkt stigende interesse for at arbejde med den e-mailbaserede kommunikation. Ikke fordi der bliver brugt færre kræfter på Social Media, men fordi mange virksomheder har opdaget, hvor vigtigt det er at have en kommunikationskanal, som virksomheden selv kan eje og kontrollere.

Vi arbejder naturligvis også med Social Media i forbindelse med loyalitetsprogrammer, marketing automation og gamification, men i kraft af vores mangeårige erfaring med e-mail marketing, så mærker vi især den øgede interesse for e-mail marketing.

Stor tak til vores kunder – både de store og de små

Som lille virksomhed er vi fortsat meget afhængige af tilliden fra nogle få større virksomheder, som fortsætter med at give os spændende opgaver og løbende udfordrer os. Dette tætte samarbejde gør det muligt for os også at udvikle standardiserede koncepter, som vi kan levere til mindre og mellemstore virksomheder på meget rimelige vilkår. Denne mulighed for at arbejde med både små og store virksomheder betyder meget for os hos Juhlsen.

Også i år vil vi give en særlig tak til nogle få af de kunder, som har bidraget mest til vores vækst: Dansk Supermarked, JYSK, Middelfart Sparekasse, BDO, Small Danish Hotels, Krifa, Envision, Boxer TV, Holm & Halby og TurnAvisual.

Som nævnt er vi glade for samarbejdet med selv vores mindste kunder – og uden at nævne hele kundelisten, vil vi også gerne sende en stor tak for samarbejdet til:

POMPdeLUX, Bestseller, Nørgaard Teknik, Dino, DueMatic, Rønde Industriteknik, Ecosave Packaging, Sure IT, Folkeferie, Filihood og Vinkyperen – samt alle de andre virksomheder, der har valgt at lægge nogle af deres opgaver hos os.

Lige nu arbejder vi hårdt på at lave nye rekord-resultater for vores kunders julekampagner – så vi satser på en god afslutning på 2016 og ser frem til en masse nye og spændende udfordringer i 2017.

 

Skal vi også hjælpe dig og din virksomhed til spændende resultater, så kontakt os på info@juhlsen.com eller 21 37 25 85.

 

 

 Relevante links