Skalerbar online julekalender på Microsoft Azure sikrer god oplevelse for deltagerne og gode resultater for virksomheden.

Online JulekalenderJuhlsens Netjul-koncept tilbyder vores kunder en julekampagne, der skaber nye tilmeldinger til de faste marketingaktiviteter samt øger kundeindsigt, loyalitet og salg.

Med vores automatiserede løsning får vores kunder en månedlang kampagne med markant aktivitet og et minimum af intern administration.

Læs mere om Netjul her

Se en kort videodemo af vores standard online julekalender her

Fordele ved Microsoft Azure

Netjul anvender Microsoft Azures pålidelige hostingplatform, der sikrer en flydende deltageroplevelse, også selvom der er mange aktive brugere online.

Vi investerer mange kræfter i Netjul, og derfor er det vigtigt for os, at vi kan basere vores software på en fleksibel, kraftfuld og pålidelig platform, som fuldender kvaliteten af løsningen.

Direktør for Juhlsen, Torben Rasmussen, udtrykker det således:

“Microsoft Azure giver os mulighed for hurtigt at skalere vores platform og services i perioder med meget stor trafik. Dette er en stor fordel, når vi i december hoster mere end 15 millioner sessioner for flere kunder på blot nogle få uger.”

Julekampagne for din virksomhed

Hvis du er interesseret i at forkæle nuværende og potentielle kunder med en underholdende kampagneaktivitet, er du altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak om, hvad vi kan tilbyde din virksomhed.

Fang os på 21 37 25 85 eller info@juhlsen.com

 Relevante links