Måske kan du med fordel bruge MailChimp Snap – eller tankerne bag app’en til dit e-mail nyhedsbrev?

Den grundlæggende idé bag MailChimp Snap app’en er:

  1. Tag et billede med din mobil – eller brug et eksisterende billede, f.eks. fra Instagram.
  2. Skriv en kort tekst til dit billede og indsæt link – f.eks. til en produktside i din webshop.
  3. Vælg en liste og send din e-mail til modtagerne.
  4. Del den netop sendte e-mail på dine sociale medier.

Idéen er, at de korte visuelle budskaber skal give afsenderen mere opmærksomhed hos de reklame-mættede modtagere. Samtidig er det idéen, at den simple brugerflade i app’en skal gøre det let for f.eks. personale i butikker hurtigt at sende nyhedsbreve.

App’en er gratis og fungerer også sammen med den gratis version af MailChimp – men du skal oprette din konto og din liste via en browser før du kan anvende app’en.

Læs mere om – og download MailChimp Snap her

Hvis korte visuelle nyhedsbreve er sagen for din virksomhed, så kan du naturligvis let bruge den samme model uanset, hvilken e-mail marketing-løsning du anvender.

Det kræver kun, at du laver en minimalistisk og mobiloptimeret skabelon, og så selv tager ansvar for at lave nogle af dine nyhedsbreve ultra-korte – f.eks. kun med ét billede, ét link og en kort tekst.

Hvorfor kan korte visuelle nyhedsbreve være en god idé?

Den korte visuelle kommunikation via sociale medier er eksploderet gennem de senere år. Unge og ældre fra alle sociale lag kommunikerer i stort omfang med billeder, videoer og korte tekster via Facebook, Twitter, Instagram, Vine og SnapChat.

Den voldsomme vækst i mængden af kommunikation og især det forhold, at en væsentlig større del af kommunikationen sker på mobile enheder, har gjort det meget sværere at få opmærksomhed.

Hvis ikke budskabet går klart igennem på 8-10 sekunder, så er der “swipet” eller “scrollet” videre til næste budskab.

På trods af den store vækst i anvendelsen af sociale medier, så har e-mail som medie vist sig at holde stand som den mest omkostnings-effektive kommunikations- og salgskanal for rigtig mange virksomheder.

Facebooks forringelse af virksomheders muligheder for at nå ud til sine egne følgere, uden betalt markedsføring, har fået endnu flere virksomheder til at flytte en større del af deres fokus tilbage på e-mail marketing.

Når e-mail er en af virksomhedernes vigtigste kommunikationskanaler, og forbrugerne er vant til kortfattet og visuel kommunikation i alle andre sammenhænge, så virker det helt oplagt også at bruge den korte og visuelle kommunikation som en del af virksomhedens nyhedsbrevs-koncept.

Få mere inspiration
1-2 gange om måneden sender vi et kort nyhedsbrev med inspiration til bl.a. e-mail marketing. Tilmeld dig herunder og få en “Velkomst-Snap mail”.

  • Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, accepterer du, at Juhlsen må kontakte dig pr. e-mail og via sociale medier med inspiration samt tilbud og informationer om Juhlsens produkter. Samtidigt accepterer du også, at vi må behandle dine data for at sende dig så relevant information som muligt. Læs mere om, hvordan vi behandler dine personoplysninger her
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
MailChimp Snap - Torben Rasmussen

Hvis du vil have hjælp til din e-mail markedsføring her og nu, så ring eller skriv til Torben Rasmussen på 20 14 40 56 eller tr@juhlsen.com. Du kan også kontakte Juhlsen på info@juhlsen.com eller 21 37 25 85.

 

 

 Relevante links