Hos Juhlsen ved vi, at ingredienserne både skal være at høj kvalitet, når det perfekt måltid mad kreeres og når der skal skabes relationer gennem online marketing.

Derfor er vi hos Juhlsen rigtig godt tilfredse med, at vi nu kan tilføre nye ingredienser – i form af to nye højt kvalificerede medarbejdere – til vores individuelt tilpassede opskrifter på succesfuld online marketing.

Skræddersyet content

”De tekniske muligheder for at lave unikt og målrettet indhold har aldrig været større, end de er nu. De fleste af vores kunder har også gennem de senere år investeret kraftigt i værktøjer til dette. Vi oplever dog ofte, at selvom de tekniske muligheder for at levere personaliseret indhold til kunderne er til stede, så udnyttes mulighederne ikke optimalt”, fortæller Torben Rasmussen, direktør hos Juhlsen.

Nina Marie Villadsen”Flere af vores kunder mangler ressourcer til at arbejde med målrettet indhold. Derfor har det givet rigtig god mening for os at få tilført flere kompetencer, så vi kan hjælpe flere af vores kunder med den praktiske udarbejdelse af content af høj kvalitet.”

”Ninas praktiske erfaring som tekstforfatter og marketingchef, samt hendes uddannelse som Cand. Mag. i kommunikation, marketing og økonomi, er et rigtigt godt match i forhold til den efterspørgsel, vi oplever fra vores kunder.”

”Vi er derfor rigtigt glade for at have fået Nina med på holdet”, slutter Torben Rasmussen.

Fortsat udvikling af stærkt teknisk fundament

”Interessen for vores egne løsninger til loyalitetsprogrammer, marketing automation og online konkurrencer har været stærkt stigende gennem de senere år. Selvom Peter Snabemange i vores branche outsourcer udviklingsopgaver til lande med lavere lønninger, end vi har i Danmark, så oplever vi en stor værdi i at have vores medarbejdere på kontoret i Aarhus”, fortæller udviklingschef hos Juhlsen, Michael Fjeldsted.

”Med Peter har vi fået en udvikler, der har flere års erfaring med netop den slags løsninger, vi laver – og samtidig har arbejdet flere år sammen med to af de andre i vores team.”

”Vi er derfor rigtig glade for at have fået Peter med på holdet”, slutter Michael.

Sprøde relationer siden 1999

Skal vi også pudse opskriften på dine relationer til dine kunder af og tilføje de helt rigtige ingredienser? Så kontakt os på tlf. 21 37 25 85 eller på info@juhlsen.com og se vores opskrifter på succesfulde online relationer HER.