Høj forventet omsætning fra julekalender

Small Danish Hotels har kørt en årlig julekalender i samarbejde med Juhlsen siden 2013. Formålet har hele tiden været øget loyalitet, leadgenerering og øget omsætning for medlemshotellerne.

5 år efter, at den første kalender blev afsluttet, har vi regnet på de langsigtede resultater, og det har vist nogle solide resultater.

Lav churn rate på nye leads

En høj andel af deltagerne i Small Danish Hotels’ årlige julekalender er hvert år nye leads, som tilmeldes nyhedsbrevet. Af de nye tilmeldte falder efterfølgende gennemsnitligt 15 % fra pr. år – altså fortsætter hele 85 % i den efterfølgende lead nurturing.

Det giver en gennemsnitlig levetid på over 6 år på de nye kontakter, der tilmelder sig via julekalenderen.

Mere end 10.000.000 kroner i omsætning alene fra nye tilmeldte fra julekalender

Vi har kigget på tallene fra tidligere års julekalenderdeltageres købsadfærd, som viser, at de i gennemsnit skaber en omsætning på lidt over 1.400 kr. over en 6-års periode.

Det vil sige, at de nye kontakter blandt deltagerne ved julekalenderen i 2018 forventes at omsætte for over 10.500.000 kr.

Og resultaterne lader ikke vente på sig

Medlemshotellerne hos Small Danish Hotels har ikke behøvet vente 6 år på at mærke effekten af en årlig julekalender.

De nyeste tal viser, at nye leads fra julekalenderen 2018 allerede i løbet af de første 3,5 måneder har omsat for over 180.000 kr. Det er med en foreløbig konverteringsgrad på 1,1 % på hotelophold, der alt andet lige endda er underlagt en længere beslutningsproces end mere hurtigt omsættelige produkter, som vi kender dem fra webshops og lignende.

Selv fra ellers passive leads øges omsætningen

Flere af julekalenderdeltagerne i 2018 var eksisterende leads og en del af dem passive – uden køb i hele 2018.

Denne gruppe har bidraget med en omsætning på hele 4,1 mio. kr. alene på de første 2,5 måned af 2019.

Det peger på, at julekalenderen genaktiverer ellers passive leads.

 

 Small Danish Hotels’ omsætning fra julekalender og andre spændende tal

  • I 2018 var 17,5 % af julekalenderdeltagerne nye leads – i 2016 var det 29,5 %.
  • Der er et gennemsnitligt frafald blandt de nye leads fra julekalenderen på 15 % pr. år
  • Levetiden af de nye leads fra julekalenderen er på ca. 6 år
  • Ét nyt lead fra julekalenderen giver gennemsnitligt en omsætning på ca. 1.400 kr. på de 6 år
  • Den forventede omsætning over 6 år på de nye leads fra julekalenderen 2018 er på 10 mio. kr.
  • På de første 3 måneder har de nye leads fra julekalenderen 2018 genereret en omsætning på over 180.000 kr.
  • Passive leads, der deltog i julekalenderen 2018, genererede en omsætning på 4,1 mio. kr. på de første 2,5 måned af 2019.


Kan du opnå samme resultater med en årlig julekalender?

Det korte svar er ’Måske’ – og ’Måske bedre?’. En årlig julekalender er ikke bare en tilfældig online julekalender. Der er mange ting, der spiller ind på kampagnens succes – både på kort og lang sigt. Lige fra hvordan kalenderen markedsføres og hvor tidligt over til valg af præmier og gameplay til dine målgruppe og dine produkter.

Hos Juhlsen har vi mange års erfaring med at lave effektive julekalendere tilrettelagt efter virksomhedens resultatønsker og budget. En vigtig del af vores service er den indledende sparring, løbende rådgivning og efterfølgende opfølgning, vi har med vores kunder, som er med til at sikre optimale resultater.

 

Hent vores e-bog, og få mere ud af din næste konkurrence

Vi har samlet over 15 års erfaring i en lille overskuelig og mobilvenlig e-bog med uundværlige tips og tricks til optimering af udbyttet af online konkurrencer. Du kan få glæde af vores tips uanset, hvilket system du bruger til dine konkurrencer!

 

Ønsker du sparring eller et uforpligtende tilbud på en online julekalender, så kontakt os på info@juhlsen.com eller 21 37 25 85.

 Relevante links