I juni 2018 inviterede Small Danish Hotels alle quizlystne med på en tur rundt i Danmark gennem en quiz over 12 dage – hver dag med et spørgsmål relateret til et af deres mange skønne danske hoteller.

 

40 % benyttede Early Bird sign-up

Selve quizzen startede den 18. juni, men konkurrencen åbnede allerede 11. juni med muligheden for at deltage i lodtrækningen om en Early Bird-præmie ved tidlig sign-up til quizzen. Det gjorde over 40 % af det samlede deltagerantal ved quizzens slutning.

 

 

70,3 % daglig deltagelse

70,3 % besvarede de daglige quizspørgsmål. Det er interessant, fordi deltageren efter besvarelse af spørgsmålet blev inviteret til at svare på et spørgeskema og præsenteret for tre promotionskærme med attraktive ophold hos Small Danish Hotels.

 

 

70 % besvarede spørgeskema

Kun deltagere, der ikke allerede havde besvaret spørgeskemaet, blev dagligt tilbudt at deltage. Hele 70 % valgte at besvare spørgeskemaet, hvorved Small Danish Hotels bl.a. har indhentet nyttig viden om kontakterne, der kan benyttes til at sikre en mere målrettet og personaliseret dialog.

 

21 % klikrate på promotions efter spillet

Efter at have besvaret dagens spørgsmål, fik deltagerne vist tre promotionskærme i prioriteret rækkefølge. Den samlede klikrate på promotionskærmene efter spillet var på hele 21 % som altså gav et stort antal besøg på Small Danish Hotels sider om sommer i Danmark, weekendophold og romantiske ophold.

 

 

E-mails med klikrate på 66,6 %

I quizzens daglige e-mails til deltagerne var der link direkte til dagens spørgsmål. Åbningsraten på de daglige e-mails var på 75,9 %, klikraten på 66,6 % og click-to-open-rate på 87,8 %.

 

 

Small Danish Hotels benyttede Juhlsens egetudviklede setup til online quiz med hjælp fra Juhlsen, der ligeledes hjalp med annonceringen via Facebook.

Vil du vide mere om, hvordan man både udvikler og afholder en succesfuld online quiz, så kontakt os på 21 37 25 85 eller info@juhlsen.com.

 Relevante links