Vores løsninger til loyalitetsprogrammer, marketing automation og online konkurrencer bliver taget rigtig godt imod af kunderne – derfor udvider vi løbende vores udviklingsafdeling

Hvis du er en C#-systemudvikler, der kan hjælpe os med at lave de rigtige løsninger til vores systemer, så hører vi gerne fra dig.

Vi forventer, du har en høj teknisk forståelse og fagligt niveau inden for online webteknologier, hvorigennem du via en sund og positiv tilgang til tingene kan løse udviklingsopgaver til vores systemer. Vi kører med egenudviklede systemer, kodet i C# med websites som frontend (ASP.NET MVC). Vi hoster alle vores systemer på Windows Azure, så kendskab hertil vil være en fordel.

 

Kvalifikationer

  • Du har erfaring og stor viden omkring C# og .NET-frameworket og kan løse opgaver i Visual Studio
  • Du har erfaring og viden omkring Microsoft SQL Server / Azure Sql Databases
  • Du har viden omkring HTML, CSS og JavaScript, herunder f.eks. Jquery eller andre frameworks
  • Kendskab til Microsoft Azure er en fordel
  • Kendskab til følgende teknologier vil også være en fordel: ServiceBus, DocumentDb/MongoDb, Webjobs, Microservices
  • Du har en relevant it-uddannelse eller er selvlært

 

Om dig

  • Du er god til at sætte dig ind i nye ting og forstå opgaven
  • Du har stor lyst til at gøre en forskel og bidrage med de rigtige løsninger og ikke bare de hurtige
  • Du kan arbejde selvstændigt og struktureret og har mod på at arbejde i en lille ung virksomhed, hvor arbejdsprocesserne ikke er strømlinede, men hvor der til gengæld er meget kort vej fra idé til handling.

 

Om virksomheden

Juhlsen A/S blev stiftet i sommeren 2010, og siden da har vi udviklet vores egne online løsninger til loyalitetsprogrammer, marketing automation og konkurrencer. Vi har gode faste kunder som f.eks. Dansk Supermarked, JYSK, Small Danish Hotels, Bestseller, Middelfart Sparekasse, BDO og Jyllands-Posten. Virksomheden er i en rigtig positiv udvikling, og er blevet kåret som gazelle i både 2015 og 2016. Vi har kontor i Frichsparken i Aarhus, hvor vi også er en del af den fælles kantineordning.

 

Vi er i øjeblikket ti fuldtids ansatte, heraf de fem i udviklingsafdelingen. Vi tilbyder et job med gode arbejdsvilkår, stor fleksibilitet og frihed under ansvar. Du får sparring fra dygtige kolleger, en uformel omgangstone, og dit arbejde har stor betydning for virksomhedens fortsatte udvikling – du er IKKE bare en lille brik i et stort puslespil.

Du kan læse mere om virksomheden og vores koncepter her på hjemmesiden.

 

Mener du det er dig vi mangler, så send din ansøgning og CV til udviklingschef Michael Fjeldsted på mf@juhlsen.com eller ring på 2364 1679 for yderligere oplysninger.