Business Intelligence, analyser, live dashboards og handlingsorienteret rapportering fylder mere og mere i vores løsninger til loyalitetsprogrammer, marketing automation og online konkurrencer. Derfor udvider vi nu teamet.

Vi forestiller os, at du er i gang med en længerevarende, forretningsorienteret uddannelse og ønsker et studierelevant job med muligheder for at fortsætte efter studiet.

Hvis du foretrækker et studiejob i en stor organisation, med en fast uddannelsesplan og meget afgrænsede opgaver, uden særligt ansvar og indflydelse, så skal du ikke søge jobbet hos os!

Her vil du få en vigtig rolle i defineringen af, hvilke Business Intelligence services vi fremover kommer til at tilbyde vores kunder. Du vil få stor indflydelse på, hvad jobbet præcist kommer til at indeholde og vi forventer, at du kommer med forslag og input til en lang række vigtige beslutninger både for os og for vores kunder.

Selvom det er en vigtig forudsætning, at du er god til tal og er analytisk begavet, så er det ligeså vigtigt, at du interesserer dig for vores kunders forretning. Kun ved at forstå vores kunders forretning, kan vi hjælpe dem med at fortolke deres data og træffe de rigtige beslutninger.

Jo mere erfaring, du allerede har med dataanalyse, dashboards og rapportering, des bedre – men er du den rigtige person, så har vi også tid til, at du kan opbygge den praktiske erfaring hos os.

Er jobbet noget for dig, så send din ansøgning og CV til direktør Torben Rasmussen på tr@juhlsen.com eller ring på 20 14 40 56 for yderligere oplysninger.

 

Om virksomheden

Juhlsen A/S blev stiftet i sommeren 2010 og siden da har vi udviklet vores egne online løsninger til loyalitetsprogrammer, marketing automation og konkurrencer. Vi har gode faste kunder som f.eks. Dansk Supermarked, Krifa, JYSK, Small Danish Hotels, Bestseller, Middelfart Sparekasse, BDO og Jyllands-Posten. Virksomheden er i en rigtig positiv udvikling og er blevet kåret som gazelle i både 2015 og 2016. Vi har kontor i Frichsparken i Aarhus, hvor vi også er en del af den fælles kantineordning.

 

Vi er i øjeblikket ti fuldtidsansatte. Vi tilbyder et job med gode arbejdsvilkår, stor fleksibilitet og frihed under ansvar. Du får sparring fra dygtige kolleger, en uformel omgangstone og dit arbejde har stor betydning for virksomhedens fortsatte udvikling – du er IKKE bare en lille brik i et stort puslespil.

Du kan læse mere om virksomheden og vores koncepter her på hjemmesiden.