Dansk Blindesamfund julekalender 2019 – lær og vind

Der er sat fokus på blinde og svagtsynedes livsvilkår i Danmark i de 24 spørgsmål, der gemmer sig bag lågerne i Dansk Blindesamfund julekalender 2019.

Der vil være præmier hver dag fra virksomheder, der har valgt at støtte Dansk Blindesamfund – én daglig præmie og en hovedpræmie, som udtrækkes blandt alle kalenderens deltagere.

Efter endt spil fra 1. til 24. december vil deltagerne blive præsenteret for en række promotions, som de frit kan swipe rundt i, hvor Dansk Blindesamfund inviterer til at støtte organisationen eller bare lære endnu mere om organisationen og dens arbejde for blinde og svagtsynede.

Dansk Blindesamfund julekalender 2019 er naturligvis lavet i samarbejde med Juhlsen og kører på Juhlsen egen Loyaltii-platform.

Prøv Blindesamfund julekalender 2019 her:

DANSK BLINDESAMFUNDS JULEKALENDER »

 

 

Hent vores e-bog, og få mere ud af din næste konkurrence

Vi har samlet over 15 års erfaring i en lille overskuelig og mobilvenlig e-bog med uundværlige tips og tricks til optimering af udbyttet af online konkurrencer. Du kan få glæde af vores tips uanset, hvilket system du bruger til dine konkurrencer!

 

Ønsker du sparring eller et uforpligtende tilbud på en online spilløsning, så kontakt Juhlsen på info@juhlsen.com eller 21 37 25 85.

 Relevante links