PlusKort julekalender 2019 – for medlemmer af og ansatte i de 13 fagforbund tilknyttet PlusKort

PlusKort, tidligere LO Plus, er et gratis medlems-, fordels- og rabatkort for alle fagforeninger, som har tilsluttet sig fordelsprogrammet – og det er 4. år i træk, at vi hos Juhlsen laver den online julekalender for Fagbevægelsens Fordelsprogram A/S.

PlusKort julekalender er kun for medlemmer af og ansatte i de 13 fagforbund, som er tilknyttet PlusKort.

De 24 låger byder på præmier fra 24 forskellige virksomheder, som promoveres allerede på lågedesignet. Bag lågerne gemmer sig spørgsmål og svarmuligheder knyttet til PlusKortets fordelsprogram, og efter svar præsenteres deltageren for yderligere information om fordelsprogrammet og den tilknyttede virksomhed med link til at læse mere.

PlusKort julekalender 2019 er for 4. år i træk lavet i samarbejde med Juhlsen og kører på Juhlsens egen Loyaltii-platform.

Prøv PlusKort julekalender 2019 her:

PLUSKORT JULEKALENDER »

 

 

Hent vores e-bog, og få mere ud af din næste konkurrence

Vi har samlet over 15 års erfaring i en lille overskuelig og mobilvenlig e-bog med uundværlige tips og tricks til optimering af udbyttet af online konkurrencer. Du kan få glæde af vores tips uanset, hvilket system du bruger til dine konkurrencer!

 

Ønsker du sparring eller et uforpligtende tilbud på en online spilløsning, så kontakt Juhlsen på info@juhlsen.com eller 21 37 25 85.

 Relevante links