POMPdeLUX julekalender 2019 – med promotions og daglige mails

I år er første gang, vi har fået lov til at lave julekalender for POMPdeLUX, som er en dansk forhandler af børnetøj, hvis koncept med home shopping og webshop har vundet frem internationalt.

POMPdeLUX julekalender 2019 er rettet mod det danske marked og består af 24 låger med spørgsmål og svarmuligheder samt daglige præmier og hele tre hovedpræmier.

Efter at have svaret på dagens spørgsmål, bliver deltageren præsenteret for en række promotions med lækre produkter, hvor ét klik sender deltageren ind på POMPdeLUX’ danske webshop.

For at sikre et højt engagement, hvor så mange deltagere som muligt besvarer så mange af de 24 spørgsmål som muligt, sendes der daglige påmindelsesmails ud fra kalenderen til deltagerne hver morgen med direkte link til dagens spørgsmål.

POMPdeLUX julekalender 2019 er naturligvis lavet i samarbejde med Juhlsen og kører på Juhlsens egen Loyaltii-platform.

Prøv POMPdeLUX julekalender 2019 her:

POMPDELUX JULEKALENDER »

 

 

Hent vores e-bog, og få mere ud af din næste konkurrence

Vi har samlet over 15 års erfaring i en lille overskuelig og mobilvenlig e-bog med uundværlige tips og tricks til optimering af udbyttet af online konkurrencer. Du kan få glæde af vores tips uanset, hvilket system du bruger til dine konkurrencer!

 

Ønsker du sparring eller et uforpligtende tilbud på en online spilløsning, så kontakt Juhlsen på info@juhlsen.com eller 21 37 25 85.

 Relevante links