teenstyle julekalender 2019 – 24 spørgsmål og promotions

Der er masser af gavekort til kendte brands på højkant i teenstyle julekalender 2019, hvor deltageren hver dag fra 1. til 24. december kan åbne en låge i kalenderen og svare på dagens spørgsmål – og lidt viden om tweens, teens og mode vil helt sikkert komme til sin ret. Ellers er der hjælp at hente med links til sider, hvor deltageren (måske) kan finde det rigtige svar.

Der vil være præmier hver dag i form af gavekort til lækre brands – én daglig præmie og en hovedpræmie, som udtrækkes blandt alle kalenderens deltagere.

Efter endt spil fra 1. til 24. december vil deltagerne blive præsenteret for en række promotions, som de frit kan swipe rundt i og lade sig friste af af produkter og tilbud fra teeenstyle.

teenstyle julekalender 2019 er naturligvis lavet i samarbejde med Juhlsen og kører på Juhlsen egen Loyaltii-platform.

Prøv teenstyle julekalender 2019 her:

TEENSTYLE JULEKALENDER »

 

 

Hent vores e-bog, og få mere ud af din næste konkurrence

Vi har samlet over 15 års erfaring i en lille overskuelig og mobilvenlig e-bog med uundværlige tips og tricks til optimering af udbyttet af online konkurrencer. Du kan få glæde af vores tips uanset, hvilket system du bruger til dine konkurrencer!

 

Ønsker du sparring eller et uforpligtende tilbud på en online spilløsning, så kontakt Juhlsen på info@juhlsen.com eller 21 37 25 85.

 Relevante links