• Cookie- og privatlivspolitik

    Her kan du læse om vores brug af cookies, samt behandling af personoplysninger.

Cookie- og privatlivs politik for Juhlsen A/S

 

1. EJEROPLYSNINGER

Denne politik gælder for:

Juhlsen A/S
Søren Frichs Vej 40 G
8230 Åbyhøj
CVR nr.: 10023920
Tlf. 21 37 25 85
info@juhlsen.com

Politikken omhandler cookies og persondata, som opsamles og behandles via hjemmesider, nyhedsbreve, tilfredshedsmålinger, konkurrencer, spørgeskemaer, analyseprogrammer og andre tilsvarende systemer, der anvendes til betjening og kommunikation med kunder og personer, der er i kontakt med Juhlsen A/S.

 

2. HVAD ER COOKIES?

En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser og for at kunne genkende din computer ved tilbagevendende besøg. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies og de kan ikke indeholde virus.

Cookies anvendes til forskellige formål og kan klassificeres som enten 1. part eller 3. part afhængigt af, om de sættes via en tredjepartsservice fra et separat domæne eller sættes internt af en service på samme domæne som websitet.

 

2.1 SÅDAN SLETTER DU COOKIES

Se vejledning her: minecookies.org/cookiehandtering.

 

2.2 HVORDAN UNDGÅR JEG COOKIES?

Hvis du ikke ønsker at modtage cookies kan du blokere dem. Se vejledning her: minecookies.org/cookiehandtering.

 

2.3 HVAD COOKIES BRUGES TIL PÅ VORES WEBSITES

Vores websites anvender cookies til teknisk funktionalitet samt trafikmåling og brugermåling. Disse hjælper os med at analysere, hvordan brugere anvender siden. Vi vil gøre brug af disse oplysninger til at evaluere din brug af hjemmesiderne, til at indsamle rapporter om aktivitet på hjemmesiderne til operatører af hjemmesiden og til at yde andre serviceydelser med relation til hjemmesideaktivitet og internetbrug. Vi vil også overføre disse oplysninger til tredjeparter, hvor dette er påkrævet ved lov, eller hvor sådanne tredjeparter behandler oplysningerne på vegne af Juhlsen A/S. Du kan afslå anvendelsen af cookies ved at vælge den indstilling på din browser. Du skal dog være opmærksom på, at du derved måske ikke kan anvende denne hjemmeside fuldt ud.

Nederst på siden kan du se de konkrete cookies, som anvendes på denne hjemmeside.

 

3. BRUG AF PERSONOPLYSNINGER

Vi indsamler og anvender personoplysninger, når du udfylder formularer på vores website, og når du køber services eller produkter hos os.

Personoplysninger bruges til at levere den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Oplysningerne bruges derudover til at få større kendskab til vores kunder og andre interessenter, blandt andet med henblik på at målrette vores markedsføring til de enkelte kunder og interessenter.

I forbindelse med vores behandling af persondata, anvender vi udvalgte eksterne databehandlere, som har indgået databehandleraftale med Juhlsen A/S og kun behandler data efter vores anvisninger. Personoplysninger videregives i øvrigt ikke til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver tilsagn hertil.

 

3.1 HVILKE DATA INDSAMLES, OG HVOR LÆNGE OPBEVARES DE?

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografiske placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser).

I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster/udleverer informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse, firmanavn, stilling og oplysninger om dine køb hos os.

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

 

3.2 KONTAKT VEDR. PERSONOPLYSNINGER

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos os, skal du rette henvendelse på ovenstående kontaktinfo. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted.

Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer, der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

 

3.3 NYHEDSBREVE OG KAMPAGNER

Tilmelding til vores nyhedsbrev og løbende kampagner er helt frivillig. Når du tilmelder dig nyhedsbrev eller en kampagne, så accepterer du samtidig vores behandling af dine oplysninger i henhold til denne privatlivspolitik.

Hvis du er tilmeldt nyhedsbrev eller en kampagne, kan du til hver en tid framelde dig igen og anmode om, at vi sletter dine personoplysninger.

 

3.5 BESKYTTELSE AF PERSONOPLYSNINGER

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte, har du ret til, at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: info@juhlsen.com eller tlf. 21 37 25 85. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

 

4. KONKRETE COOKIES PÅ JUHLSEN.COM