Har du brug for hjælp til udvikling og optimering af loyalitetsprogrammer?

Hos Juhlsen har vi stor erfaring med udvikling og optimering af loyalitetsprogrammer inden for flere forskellige brancher. Vi kan derfor nemt assistere dig med udformningen af et tilpasset loyalitetsprogram, der sikrer optimale resultater.

Bare ring til os på 21 37 25 85 eller send en e-mail til info@juhlsen.com.

Loyalitetsprogrammer

Nedenfor kan du se, hvilke opgaver inden for loyalitetsprogrammer vi bl.a. løser:

  • Udvikling af strategi, koncepter og handlingsplaner
  • Modeller for lead scoring
  • Modeller for både lead generering, lead nurturing, automation og konvertering
  • Rapportering og evaluering af resultater
  • Løbende drift og overvågning.

Bredt kendskab til loyalitetsprogrammer

Hos Juhlsen har vi arbejdet med mange og forskelligartede loyalitetsprogrammer gennem flere år. Det gør, at vi har opnået en solid erfaring, som vi bruger i sparringen med kunder vedr. udviklingen og brugen af loyalitetsprogrammer tilpasset den enkelte virksomheds situation og behov.

 

Loyaltii – vores egen platform til loyalitetsprogrammer, marketing automation og online konkurrencer

Vi har siden 2012 tilbudt vores egenudviklede platform, Loyaltii, til loyalitetsprogrammer, marketing automation og online konkurrencer. I arbejdet med loyalitetsprogrammer har vi oplevet det som en stor fordel, at arbejde på tværs af e-mail marketing, online spil, marketing automation mv. Det er muligt i Loyaltii, hvor arbejdet med loyalitetsprogrammer kan tilpasses den enkelte kundes behov.

Loyaltii er bygget på Microsoft Azure Cloud, og kan både anvendes til simple e-mail marketing opgaver, og til de mest avancerede løsninger, som ellers vil kræve en af de helt store enterprise løsninger. Loyaltii er især velegnet til virksomheder, som har særlige krav, der ikke kan løses med gængse standardløsninger – og er for dyrt at løse med de store enterprise løsninger.

Loyaltii har et veludviklet API, og vi er specialister i at skabe integration til vores kunders andre systemer – interne såvel som 3. parts løsninger.

 

Ring på 21 37 25 85 eller eller skriv til os på info@juhlsen.com for en uforpligtende snak eller et møde

Vi er altid klar til en snak om din virksomheds konkrete situation og behov – også hvis du bare har brug for et godt råd, og ikke skal købe noget af os…

Konkrete eksempler på loyalitetsprogrammer

Her kan du læse mere om nogle konkrete eksempler på løsninger, vi tilbyder:

Få inspiration fra Juhlsen 1-2 gange om måneden

  • Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, accepterer du, at Juhlsen må kontakte dig pr. e-mail og via sociale medier med inspiration samt tilbud og informationer om Juhlsens produkter. Samtidigt accepterer du også, at vi må behandle dine data for at sende dig så relevant information som muligt. Læs mere om, hvordan vi behandler dine personoplysninger her
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.