Har du brug for hjælp til marketing automation?

Hos Juhlsen har vi bred erfaring med udvikling og optimering af marketing automation inden for flere forskellige brancher. Vi kan derfor nemt hjælpe dig videre mod en optimal marketing automation-løsning, der sikrer optimale resultater for færrest mulige ressourcer.

Bare ring til os på 21 37 25 85 eller send en e-mail til info@juhlsen.com.

Marketing automation

Nedenfor kan du se, hvilke opgaver inden for marketing automation vi bl.a. løser:

 • Strategisk sparring og udvikling koncepter og handlingsplaner
 • Udvikling af modeller for lead scoring
 • Udvikling af komplette flows med lead generering, lead nurturing, salg – på tværs af alle kanaler
 • Sparring omkring valg af systemer og integrationer
 • Teknisk opsætning og implementering af alt fra mindre lukkede flows til større omnichannelløsninger
 • Eksekvering – vi hjælper med alle de opgaver, I ikke ønsker at håndtere internt, også tekst og grafik
 • Løbende drift, rapportering, sparring og evaluering af resultater.

Stor erfaring med marketing automation

Hos Juhlsen har vi arbejdet med marketing automation på mange niveauer gennem flere år. Det gør, at vi har opnået en solid erfaring, som vi bruger i sparringen med vores kunder vedr. udviklingen og eksekvering af marketing automation.

Vi tager udgangspunkt i den enkelte virksomheds situation, og anvender de systemer, der løser opgaven mest effektivt

Gennem de sidste mange år, har vi arbejdet med en lang række af markedets førende systemer indenfor marketing automation. Vi er derfor klar til at hjælpe dig med at skabe resultater uanset hvilke systemer, din virksomhed anvender. Vi arbejder også gerne sammen med dine andre samarbejdspartnere – og byder ind med løsninger på de behov, der ikke dækkes godt nok med nuværende systemer.

Vores udgangspunkt er, at det aldrig er systemerne, der gør forskellen. Det vigtigste er altid at have den rigtige strategi og de rigtige kompetencer til at sikre effektiv eksekvering!

Loyaltii – vores egen platform til loyalitetsprogrammer, marketing automation og online konkurrencer

Vi har siden 2012 tilbudt vores egenudviklede platform, Loyaltii, til loyalitetsprogrammer, marketing automation og online konkurrencer.

Vi har udviklet Loyaltii af tre primære årsager:

 1. Mange danske virksomheder har ikke råd til at bruge de store enterprise løsninger – selvom de har samme behov som de helt store internationale virksomheder.
 2. De fleste danske virksomheder, som køber en af de store enterprise løsninger har samtidig brug for at købe rigtig mange konsulenttimer for at udnytte løsningen.
 3. Det at kombinere en marketing automation løsning med en platform til afvikling af online konkurrencer, quizzer og spil giver vores kunder nogle helt unikke muligheder.

Modsat de store systemudbydere, så har vi ikke mange tusinde eller millioner kunder, vi skal servicere. Vi skal ikke leve af at sælge licenser på vores system – vi skal leve at at skabe resultater for vores kunder!

Med Loyaltii kan vi løse alle de samme opgaver som de store løsninger – men de mere komplekse opgaver skal løses af vores medarbejdere, da vi har prioriteret en meget stor fleksibilitet i vores backend højere end et meget omfattende brugerinterface til de komplekse opgaver.

Det betyder til gengæld, at licensen på Loyaltii er langt billigere end de store systemer – så vi kan levere ret mange timer hver måned inden omkostningen kommer på niveau med licensen til en af de store løsninger.

Det betyder også, at de virksomheder, som allerede har en række velfungerende systemer, de kan fortsætte med at anvende de systemer – og hvis der er nogle del-områder, der ikke fungerer, så kan vi bruge Loyaltii til også at få de områder til at fungere.

Loyaltii er bygget på Microsoft Azure Cloud, og vi har vores egen dansk udviklede og hostede SMTP-server, så vi kan sikre meget høj leveringssikkerhed af e-mails, og kan give individuel service i forhold til løsning af lokale leveringsudfordringer.

Loyaltii har et veludviklet åbent API, og vi har meget stor erfaring i at integrere med alle former for systemer – enten direkte eller via integrationsløsninger som zapier og tilsvarende.

 

Ring på 21 37 25 85 eller eller skriv til os på info@juhlsen.com for en uforpligtende snak eller et møde

Vi er altid klar til en snak om din virksomheds konkrete situation og behov – også hvis du bare har brug for et godt råd, og ikke skal købe noget af os…

Få inspiration fra Juhlsen 1-2 gange om måneden

 • Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, accepterer du, at Juhlsen må kontakte dig pr. e-mail og via sociale medier med inspiration samt tilbud og informationer om Juhlsens produkter. Samtidigt accepterer du også, at vi må behandle dine data for at sende dig så relevant information som muligt. Læs mere om, hvordan vi behandler dine personoplysninger her
 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.