Har du brug for hjælp med dine online konkurrencer?

Så er du landet på den helt rette side! For vi har stor erfaring med mange forskellige online konkurrencer, som julekalendere, quizzer, tests, skrabespil og lykkehjul. Vi laver allerede online konkurrencer for masser af kunder, inden for mange forskellige brancher, og det med rigtigt flotte resultater.

Vi hjælper også gerne dig – bare ring til os på 21 37 25 85 eller send en e-mail til info@juhlsen.com.

Online konkurrencer

Nedenfor kan du se, hvilke opgaver inden for online konkurrencer vi bl.a. løser:

  • Udvikling af strategi, koncepter og handlingsplaner
  • Design og programmering
  • Udvikling af gameplay
  • Konkret indhold til konkurrencerne – både tekst og grafik
  • Rapportering og evaluering af resultater
  • Løbende drift og overvågning.

Vil du optimere udbyttet af dine konkurrencer, og undgå basale fejl, som mange begår?

Vi har lavet en mobilvenlig e-bog, som hurtigt giver dig vores bedste tips og tricks. Du kan få e-bogen her:

Hent den mobilvenlige e-bog her »

Bredt kendskab til online konkurrencer

Hos Juhlsen arbejder med et bredt udvalg af online konkurrencer; lykkehjul, skrabespil, quiz, hyldespil, tests, julekalendere mv. Centralt for os er, at vores kunder gennem brugen af konkurrencen opnår de resultater, de ønsker. Det kan f.eks. være nye permissions, dialog og loyaltitet, viden eller konverteringer og salg. Uanset, så har vi en løsning.

 

Prøv vores standard spilløsninger

Hos Juhlsen laver vi et væld af forskellige spilløsninger for vores kunder – nogle standard og andre helt custom. Herunder har vi samlet fire demoer for standardudgaver af vores mest populære spil. Når du tester vores demoer vil du ud over at prøve selve spillet også få informationer om, hvad det enkelte spil virker og hvad det kan gøre for din virksomhed.

Skrabespil

Juhlsens skrabespil

Lykkehjul

Juhlsens lykkehjul

Hyldespil

Juhlsens hyldespil

Julekalender

Juhlsens julekalender (quiz)

Vores egen platform til loyalitetsprogrammer, marketing automation og online konkurrencer

Vi har siden 2012 tilbudt vores egenudviklede platform til loyalitetsprogrammer, marketing automation og online konkurrencer. Fordelene er mange, ved at de online konkurrencer er en integreret del af platformen sammen med marketing automation, e-mail marketing og loyalitetsprogram, f.eks. muligheden for effektivt at anvende viden indsamlet gennem online konkurrencer i den generelle dialog – og omvendt.

Platformen er bygget på Microsoft Azure Cloud, og kan både anvendes til simple e-mail marketing opgaver, og til de mest avancerede løsninger, som ellers vil kræve en af de helt store enterprise løsninger. Den er især velegnet til virksomheder, som har særlige krav, der ikke kan løses med gængse standardløsninger – og er for dyrt at løse med de store enterprise løsninger.

Platformen har et veludviklet API, og vi er specialister i at skabe integration til vores kunders andre systemer – interne såvel som 3. parts løsninger.

 

Ring på 21 37 25 85 eller eller skriv til os på info@juhlsen.com for en uforpligtende snak eller et møde

Vi er altid klar til en snak om din virksomheds konkrete situation og behov – også hvis du bare har brug for et godt råd.